loader
menu

EDITORIAL

Valent? doncs, sí

Sergi Casado Editorial dimarts, 18 de desembre de 2012

L'aventura que avui arrenca neix de la reflexió, de l'assumpció que el món ha de ser per als valents i per als que s'arrisquen. Després de quedar-me a l'atur fruit d'un ERE, tot just fa un any, en un diari català en el qual vaig treballar-hi durant dotze anys com a periodista, tenia clar que volia seguir informant del que passa a Tarragona, la ciutat que em va acollir ara fa onze anys. Inicialment, el Circ va ser tan sols la pràctica final del curs "Aplicació del blog al món laboral", que vaig fer a la UOC al març d'enguany. Jo tenia clar, però, que aquella idea havia d'agafar embranzida i per això vaig decidir apostar-hi. En tenia ganes i ara més que mai.

Sense les pressions ni l'horari que et fixa una redacció, el blog em feia lliure i, en paral·lel, la possibilitat de que, amb el temps, es professionalitzés va anar guanyant pes. Un cert ressò i algunes crítiques favorables van servir perquè em cregués que convertir el blog en un digital podria ser el camí que havia de seguir.

L'ajut incondicional de la meva dona, la Mar, peça fonamental perquè prengués la decisió, així com d'altres persones i col·legues de professió em van fer veure que el que tenia entre mans podria funcionar. "Ets un valent" o "tens un parell de collons" són alguns dels comentaris que més he sentit durant els darrers mesos. En època de crisi, és quan una idea emmagatzemada pot donar resultats. CIRCDETARRAGONA.COM ha sortit a escena. Noblesa, independència, honestedat i sobretot credibilitat són alguns dels qualificatius que portarà inherent aquest digital.

Us convido a compartir aquesta aventura apassionant!.


Sergi Casado
Sergi CasadoPeriodista i director de CIRCDETARRAGONA.COM
circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar