loader
menu

CiU gira l'esquena al ple de TGN i es nega a lluitar per la tercera planta de l'EOI

Sergi Casado divendres, 15 de novembre de 2013

En tots els plens de tots els Ajuntaments sempre apareixen frases i declaracions que adquireixen més rellevància que unes altres. A Tarragona, les paraules del regidor de Convergència I Unió, Robert Vendrell, han acabat acaparant l'atenció de tots els presents. "Ja s'hi poden posar fulles perquè es farà. El propietari és la Generalitat". Ha estat la manera com l'edil de CiU ha justificat el seu vot en contra a la proposta del PP per demanar que l'Escola Oficial d'Idiomes es quedi la tercera planta de l'edifici de la Chartreuse, i no es destini als serveis territorials d'Economia.

Robert Vendrell, el segon per la dreta./ circdetarragona.com

La vehemència amb què el regidor d'Unió Democràtica ha defensat el seu vot contrari a la moció ha generat enrenou dins del plenari i diversos tuits al #pletgn, que és l'etiqueta que s'utilitza a la xarxa social twitter per seguir les evolucions del ple de Tarragona en directe.

De pas, ha servit per donar un cop de porta als nassos de la comunitat educativa de l'EOI, als que ha volgut fer callar la veu. Tant és el que es demani, perquè al final reaprofitarà l'edifici de la Chartreuse per a altres usos.

Tots els altres partits hi han votat a favor. El Partit Popular, com a impulsor de la moció, i també el grup del PSC i la regidora d'Iniciativa per Catalunya-EUiA, Arga Sentís. Segons els populars, "ocupar la tercera planta de l'EOI és només una ocurrència, que se suma al fet que la Generalitat no paga i que, a més, l'Ajuntament de Tarragona ja ha avançat els diners", ha denunciat Jordi Roca.

D'altra banda, el plenari de TGN també ha donat el vistiplau a una moció de CiU, en què demana la retirada de la LOMCE. Tot i que inicialment a la portaveu socialista, Begoña Floria, l'ha traït el subconscient perquè ha dit alt i clar NO. Automàticament, en ser conscient del seu error, i un cop l'alcalde Ballesteros ha demanat al secretari que es repetís la votació, Floria ja ha dit Si. Iniciativa també ha donat el seu vot, mentre que el PP, representant del govern estatal a la ciutat, hi ha votat en contra.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar