loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

El temporal s'allunya de les costes de TGN

El Circ Ciutat divendres, 02 d'octubre de 2015

Protecció Civil ha desactivat aquest matí l’Alerta del Pla especial d’emergències per inundacions a Catalunya INUNCAT després que el Servei Meteorològic ha donat per finalitzat el temporal de pluja i mala mar que va tornar a afectar amb virulència alguns municipis de les comarques del Tarragonès i el Baix Camp.

A Tarragona ciutat, la nit del dimecres 30 es van recollir quasi 30 l/m2 en només mitja hora

El telèfon d’emergències 112 ha atès prop de 400 trucades relacionades amb aquesta darrera llevantada, gairebé la meitat de les quals concentrades en aquestes dues comarques, i quasi totes entre les 22h i les 23h. Durant aquesta franja horària del dimecres 30 de setembre és quan va descarregar la tempesta, que en alguns indrets va anar acompanyada de calamarsa.

Foto: circdetarragona.com

A Tarragona ciutat es van recollir 29 litres/m2 en només mitja hora, mentre que a Siurana es van fregar els 40.

A causa dels forts aiguats, la passada nit es van produir talls en el subministrament elèctric a Reus, amb 1.500 abonats afectats; a Tarragona, amb 1.700 abonats afectats, i a Salou amb afectació a 6.000 clients. Aquestes incidències s’han resolt durant la nit.

Els Bombers de la Generalitat han atès des del passat dimarts 29 a les 9 del matí un total de 231 serveis per pluja; quasi la meitat de les quals a la Regió d’Emergències de Tarragona 103. La majoria de serveis han estat esgotaments en baixos i soterranis, així com arbres caiguts a la via o elements d’edificacions en perill de caure.

El fet més desgraciat ha estat la mort de dues dones britàniques que la matinada de dimecres a dijous es van banyar a la platja de Lloret de Mar i el fort onatge se les va emportar mar endins. Ahir al migdia l’helicòpter de Salvament Marítim va localitzar els dos cossos a una milla de la costa al sud-est de Blanes.circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar