loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

FESTES

La Mulassa més dolça

El Circ Festes divendres, 11 de març de 2016

Una Mulassa de xocolata serà una de les figures més tarragonines que coronaran les mones d’enguany a la ciutat. L’entitat de la Mulassa ha presentat el dolç que reprodueix la bestia del Seguici popular, una obra del pastisser Ramon de la Fuente de la Pastisseria Huguet, i que es podrà adquirir en diferents punts de venda.

Mulassa de xocolata.

Mulassa de xocolata.

Ahir a la tarda, la Casa de la Festa va acollir la presentació de la Mulassa de xocolata, a càrrec de l’entitat d’aquest element festiu, amb presència de la seva presidenta, Íngrid Martínez; de la consellera de Festes, Begoña Floria i del pastisser Ramon de la Fuente, de la pastisseria Huguet. La consellera de Festes, Begoña Floria, està "segura que aquesta mona tindrà molt èxit” i la presidenta de la Mullassa, Íngrid Martínez, ha apuntat que la “iniciativa contribueix a promocionar el Seguici”.

La Pastisseria Huguet fa més de 20 anys que es dedica a elaborar figures de xocolata per aquestes dates i des de fa uns vuit anys que van començar a especialitzar-se en figures de xocolata d’elements festius i patrimonials. De la Fuente es va oferir a l’entitat per dur a terme la Mulassa com una de les mones que ben segur triomfaran enguany a la ciutat.

La Mulassa de xocolata es pot adquirir a: Cansaladeria Maria Jesus (C/ Merceria , 25); Carnisseria i Xarcuteria Meritxell (C/ Reding, 34); Queviures (C/ Mallorca, 1) i Llao Gelats (Rambla Nova).


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar