loader
menu

CIUTAT

Els veïns de Sant Salvador també volen semàfors a l'N240

Sergi Casado Ciutat dijous, 20 de juny de 2013

Els veïns del barri de Sant Salvador se senten menystinguts per l'Ajuntament. S'hi han sentit després que el partit que governa, el PSC, hagi inclòs en el plenari de demà divendres 21 de juny, una moció per reclamar al MInisteri de Foment que instal·li un semàfor i un pas de vianants a la carretera N-340, a l'altura de l'accés a la platja de la Savinosa. En canvi, hagin desatès una petició pràcticament idèntica per a una altra de les vies d'entrada a la ciutat, l'N-240.

Una imatge de l'entrada a Tarragona per l'N-240, a l'alçada del barri de Sant Salvador. /tottarragona.cat

Per això, el president de l'associació de veïns de la Ciutat de Tarragona des de Sant Ramon i Sant Salvador, Pedro Sánchez, ha entrat per registre oficial una petició perquè el consistori faci les mateixes gestions a Foment. "El trànsit que entra a la ciutat per l'N-240 és molt superior al de l'N340 i creiem que també és necessari, principalment per la gent que viu a l'altre costat de la carretera", relata Sánchez. El líder veïnal ha presentat la petició al consistori com a representant d'un dels ens veïnals de Sant Salvador (hi ha una altra associació al barri, l'AV Sant Salvador), i no com a president de la federació veïnal Segle XXI, de la qual també n'és el president.

Sánchez es mostra partidari de que s'instal·li un semàfor a l'N-340 "perquè també és una reclamació veïnal des de fa molt de temps", tot i que lamenta que l'Ajuntament no hagi mogut fils per fer el mateix a l'N-240. Actualment, en aquesta carretera tan sols hi ha una passarel·la que uneix Sant Salvador amb el conjunt de cases i blocs que conformen la barriada de Santa Isabel, on, segons Sánchez, hi viuen prop de 600 persones.

En una entrevista a Tarragona Ràdio, la regidora de Mobilitat, Begoña Floría, ha assegurat que el cost del semàfor de l'N-340 és de 150 mil euros i ha apuntat que es tracta de garantir la seguretat de veïns i vianants que volen travessar la carretera.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar