loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

El govern de Madrid no paga a Tarragona ni al seu mercat

VICTÒRIA FORNS A peu de carrer divendres, 05 de juliol de 2013

El Grup Municipal de CiU ja havia advertit en diverses ocasions i des de la legislatura passada, que la possible contribució tants cops anunciada pel govern de l’estat cap al Mercat Central era una promesa que no es compliria. Cada cop que hem denunciat aquest fet, el govern Ballesteros ens ha acusat de tremendistes. Ara, han reconegut el que CiU ha sempre afirmat: el Govern de Madrid, ja sigui amb el PSOE o amb el PP, no paga a Tarragona ni al seu Mercat.

Aquesta manca de cofinançament posa en perill el projecte del nou Mercat i compromet la seva viabilitat. I el què és evident, és que suposarà un retard en la data de finalització de les obres.

La Regidora Patrícia Anton ha negat per activa i per passiva la realitat durant tot aquest temps en un exercici de frivolitat política inacceptable. Enlloc d’anticipar-se al problema, l’equip del senyor Ballesteros s’enroca en la negació de la realitat, evidenciant un desconeixement profund de la situació de les obres del mercat.

Des de CiU volem recordar que:

- El senyor Alejandro Fernàndez en sessió plenària de l’Ajuntament va prometre anar a Madrid a defensar les obres del Mercat. El senyor Alejandro Fernàndez no ha complert amb la seva promesa.

- Un cop més reiterem el nostre compromís amb els venedors del mercat , els comerciants del seu entorn i amb tot els veïns de la zona i els reiterem el nostre suport. També els garantim que seguirem vetllant pels seus interessos i els de la ciutat de Tarragona.

- Sol·licitem la retirada del cartell on el Ministerio de Fomento anuncia la seva aportació en 8MEUR al projecte. Creiem que aquestes alçades el cartell és una presa de pel pels tarragonins i tarragonines


VICTÒRIA FORNS
VICTÒRIA FORNSportaveu de CiU a l'Ajuntament
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar