loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Encara segueixen espoliant

Elisa Aragonés A peu de carrer dissabte, 12 de juliol de 2014

Cada cop llegeixo menys lo de Espanya ens roba, no sé si serà perquè cada cop ens roben més i més els d’aquí. Potser els que deien això, s’hauran donat compte de que la mà a la caixa ja l’han posat quasi tots els que hi poden arribar.

Tot i això crec que encara donarà més de sí el tema del espoli. Mentre tot sigui tan i tan tou, aquí no passarà res.

I mentrestant ens fixem amb les “menudeses” de províncies, per Barcelona s’estan venent el Patrimoni de la Generalitat como ara els 13 edificis venuts a Zurich per una milionada d’euros (201) que si volem pensar bé (cosa que no farà ningú), potser els invertiran a sanejar la Sanitat, la Justícia (això ja és més complicat) i sobre tot la Llei de la Dependència, que tantíssima falta fa.

Vist està sobradament, que els mandataris no estan per la labor de donar a la població el que necessita. Tenint en compte tot lo que s’està dient de diners a Suissa, Andorra, i demés paradisos fiscals, poca esperança queda als ciutadans, catalans o no, de ser atesos en les seves urgents necessitats.

Crec que més mal a la població ja no se’n hi pot fer. Penso que abans de vendre un Patrimoni tan important s’hauria d’haver consultat, però no deu interessar.


Elisa Aragonés
Elisa Aragonés
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar