loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Ara és l'hora... de no recular!

Laia Estrada A peu de carrer dimecres, 15 d'octubre de 2014

Algunes i alguns portem temps manifestant les nostres desconfiances envers qui s'erigia com a representant de la voluntat del poble, quan els darrers anys (les darreres dècades) s''havia dedicat a facilitar la nostra opressió en tots els sentits de la mà de tota mena de pactes.

Portem temps advertint que la burgesia sempre mira pels seus interessos i la catalana no n'és una excepció. I per això hem mostrat reticències i suspicàcies envers aquesta suposada determinació a obeir la veu del poble. I per això, també, hem criticat el xec en blanc d'ERC, i que ha possibilitat totes les retallades que s'han desenvolupat, embolicant les tisores amb l'estelada.

Precisament, ens hem negat (i ens negarem) a abandonar el nostre discurs crític amb aquestes retallades, la nostra aposta per una societat més justa en la que es reparteixi el treball i la riquesa, una sanitat pública de qualitat, el nostre rebuig a l'Europa de l'euro, una escola pública de qualitat, etc. malgrat se'n acusés de posar pals a les rodes. Com també ens hem negat a abandonar el projecte polític dels Països Catalans com a marc nacional a reivindicar.

Ara bé, també hem defensat que aquest procés és fruït collit després de les consultes, de les manifestacions, de la xarxa de casals i ateneus populars, així com tota mena d'entitats que treballen en defensa de la llengua i la cultura catalana. I ho seguim defensant. Cal, doncs, que totes aquestes entitats demostrin la seva coherència, ara més que mai, envers tot el que han estat fent els darrers dos anys, i no facin cap mena de renúncia als objectius que afirmaven haver-se marcat.

Per això reivindico la campanya "Ara és l'hora", i hi afegeixo de no recular. Ara és l'hora de no renunciar als objectius i propòsits reclamats als carrers. Ara és l'hora d'obeir aquesta voluntat, la voluntat del poble. Ara és l'hora que totes i tots assumim la responsabilitat de ser un agent actiu en aquest procés. Ara és l'hora d'omplir els carrers i les places reivindicant el nostre dret a ser un país lliure. Ara és l'hora que les classes populars siguem protagonistes. Ara és l'hora de desobeir l'Estat Espanyol. Ara és l'hora de la valentia. Ni un pas enrere!


Laia Estrada
Laia EstradaMilitant de la CUP Tarragona
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar