loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

L'any 2015, la panacea

Pedro Sánchez A peu de carrer dijous, 30 d'octubre de 2014

Sembla ser que l’any que ve, el 2015, serà segons ens comencen a bombardejar alguns poders fàctics i polítics, l’any de la bonança, l’any de les obres, l’any en que arranjarem tots i cadascun dels desperfectes que hi ha a la nostra ciutat i l’any que per fi finstal·laran les càmeres a la zona de la Part Baixa.

També l'any en que hi haurà sensors als contenidors soterrats, que s’invertirà més en neteja, que s’arranjaran totes les voreres, que es buscarà una solució al pàrquing Jaume I, que s’acabarà amb el problema dels ensorraments d’edificis, que s’acabarà l’obra del Mercat Central, etc etc etc.

En resum l’any de la panacea, de les vaques grasses i de no sabem què més. En definitiva, l’any que “segons sembla ser, o prometen” es farà la feina que des de fa molts anys no s’ha fet. Alguns dels que prometen o ens volen fer creure que això és així, deuen pensar que la ciutadania és idiota o que els veïns ens llepem el dit.

I el que fan amb això és fastiguejar-nos molt més i fer-nos veure, que són pitjor que aquells estudiants dolents, que no foten brot durant tot el curs i l’últim dia se’l passen estudiant i fent xuletes, per intentar enganyar a tothom i treure un insuficient.


Pedro Sánchez
Pedro SánchezFed. Veïns s.XXI
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar