loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Una fòbia diagnosticada

Alvaro Sola A peu de carrer dimecres, 19 de novembre de 2014

La llei educativa LOMCE , no exempta de conflictes i de la qual se'n parla tant, esdevé un exemple, com molts altres, de la fòbia que des d’Espanya és té a tot allò que fa referència a la nostra estimada terra i que provoca, in situ, la vergonya de pertànyer a aquest país.

En aquesta guerra, el guanyador resulta ser aquell a qui no li afecten totes i cadascuna de les mentides que els militants del PP o del PSOE i fins i tot dirigents d’aquests dos partits polítics, s’inventen per a fer-nos veure que Catalunya, i per tant, ser català és estar en un pou sense sortida en el qual no hi ha gairebé rés per a subsistir i molt a criticar.

Davant aquesta guerra permanent de dos maneres d’entendre l’origen de les persones, la cultura i l’educació han de ser perseverants a l’hora de defensar el que és nostre i el que és de tots sempre respectant ja que el respecte en tota relació ha de ser un eix fonamental sobre el qual actuar amb llibertat.

Per últim, voldria agrair a totes aquestes persones que amb les seves polítiques, paraules i obres provoquen que ens unim i que cada vegada més hi hagi més individus que entenguin que ser català és un sentiment arrelat al cor que ens inspira a sembrar pau i a rebutjar la violència no tan sols física sinó també verbal. Moltes gràcies i així sigui.


Alvaro Sola
Alvaro Solajove actiu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar