loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

L'A-27 i la recepció de l'N-240 a l'entrada de la ciutat

Pedro Sánchez A peu de carrer divendres, 16 d'agost de 2013

El tram de l’A27 que uneix Tarragona amb el Morell, ha costat sis anys entre tràmits i obres aproximadament, encara que des del municipi del Morell ja portaven prop de 20 anys reclamant-lo com molts sabem, i sols s’han obert a la circulació 7,8 quilòmetres. Els quals esperem que serveixin entre altres per descongestionar el trànsit que hem sofert i sofrim els veïns de la ciutat de Tarragona i la seva entrada al seu pas pels barris de Sant Ramon i Sant Salvador, a on varis milers de vehicles circulen per aquest tram i hem de tenir en compte que molts d’aquests són vehicles que transporten mercaderies perilloses passant a menys de 50 metres dels habitatges.

Aleshores i personalment crec que ja és l’hora que algú es preocupi pel present i del futur de la ciutat, gestionant con s’ha de gestionar la recepció i entrega per part del govern central del tram de la N240 que hi ha a la entrada de la ciutat i que aleshores divideix amb el seu pas la ciutat al barri de Sant Salvador, i gestionant- lo i fent-lo com s’ha de fer dignificaria com es mereix l’entrada de la nostra ciutat, podent amb això aconseguir uns accessos dignes d’una Smart City al Pont del Diable, monument patrimoni de la Humanitat, fent voreres fins el centre de la ciutat i fent també un carril bici pels que vulguin utilitzar-lo.

Però molt em temo, sense ser pessimista que si no es canvia la manera de pensar, de fer i de gestionar la nostra ciutat, el nostre Patrimoni i la nostra entrada a la ciutat seguiran patint durant moltes dècades més aquesta precarietat i manera de fer les coses.


Pedro Sánchez
Pedro SánchezFed. Veïns segle XXI
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar