loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Més projectes per a Tarragona

Elisa Aragonés A peu de carrer diumenge, 01 de febrer de 2015

Em sembla preciós el projecte de rehabilitar la Via Augusta fins a la Móra. Carrils bici, jardins, zona infantil, mirador de la Savinosa y totes les altres àrees que els ciutadans poguessin gaudir, ara bé, tinc un petit dubte; si diuen que aquesta espectacular zona de passeig començaria a la rotonda de la benzinera de la Savinosa ¿com hi arribaríem fins allà, a peu?

O potser esta pensat més aviat per donar pas de comunicació entre les diferents urbanitzacions?

Imagino que això deu entrar dintre dels pressupostos de la Generalitat, perquè em fa l’efecte, segons diuen, que Tarragona esta més que endeutada, amb el pàrquing Jaume I.

També hi ha pendent, suposo que ha d’arribar de Madrid, alguna remesa per destruir la plataforma del Miracle que causa una certa angunia a tothom. I finalment, els Jocs del 2017 ja deuen tenir en lloc segur, els milions necessaris per emprendre les obres d’obligada execució.

Si rehabilitessin el Banc d’Espanya, el podrien convertir en l’aparador, on tots el ciutadans i visitants, es podrien informar de tots el fantàstics projectes que tenim sempre preparats. Ara bé, veure’ls fets, ja son figues d’un altre paner.

Molta sort.


Elisa Aragonés
Elisa Aragonés
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar