loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Tarragona i l'EOI

Elisa Aragonés A peu de carrer divendres, 10 d'abril de 2015

Ja en diran de bajanades abans de les eleccions. Se n'haurien de fer cada any, així potser es farien millor les coses. Vés per on, ara el Parlament dictamina que l’EOI disposi de la tercera planta, tal com havien projectar, al menys de paraula.

Que curiós que l’Ajuntament i la Generalitat no es posessin d’acord abans de gastar els 275.000€ per al condicionament dels serveis d’Economia. Ara diran que no hi ha diners.

Si se’ls gasten d’aquesta manera i amb tot fan igual, no n’hi hauran mai de diners per fer el que toca, si més no, es dispersaran per aquí i per allà.

Sincerament, crec que els importa molt poc concedir al ciutadà el que necessita. Ells van fent, encara que sigui només per a ells. No veuen els comentaris que fan a les tertúlies de la tele? Hi ha algú que estigui content?

Tan de bo que els estudiants poguessin gaudir d'allò que els van prometre, però això serà una volada per les eleccions. Al temps.


Elisa Aragonés
Elisa Aragonés
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar