loader
menu

La plaça Corsini

Elisa Aragonés A peu de carrer dijous, 02 de juliol de 2015

Els que estimem Tarragona sempre anem pensant en millorar-la. És com si cuidessis casa teva, però que en pogués gaudir tothom.

Ara toca pensar como es podria millorar l'entorn del Mercat i la plaça Corsini, cosa que preocupa moltíssim a veïns i comerciants.

La zona centre de Tarragona s'està ofegant. La Rambla és l'únic tram que dóna frescor i descans en aquest calorós estiu. Seria una immillorable ocasió ara que estrenarem el nou mercat, per transformar la Plaça Corsini i voltants, en zona de jocs infantils i bancs a l'ombra d'uns ben escollits arbres que donin flors i facin bona olor. Si no fos massa demanar, diria que fins i tot una font petita.
faria les delícies dels menuts que els evitaria patir set mentre juguen.

Tot això es converteix en un somni irrealitzable, quan et recorden que el mercat ambulant de dimarts i dijous ocuparà novament tota la zona, fent inevitable que la tristesa torni als rostres de les persones que tants anys porten patint aquest aldarull.

Es pregunten: no hi ha cap més lloc a Tarragona per poder ubicar el mercat ambulant?
I si les ciutats canvien per donar una millor vida a la gent i que no marxin a viure als afores, perquè no poden canviar de lloc el mercat ambulant? Sense perjudicar a ningú, naturalment.

Quan als ajuntaments els interessa fer fora a algú, se'l expropia i s'acaba el tema. Ara bé, si els interessats en millorar el entorn, que és una millora per a tothom, no interessa als ajuntaments, pel que es veu, has de baixar el cap, continuar pagant cada vegada més alts els impostos, i com a única satisfacció, enrecordar-te'n d'ells a les properes eleccions. Però molts ja no hi seran a temps de tenir un lloc per viure, tal com desitjaven.

“Poderoso caballero es don dinero”


Elisa Aragonés
Elisa Aragonés
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar