loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Un altre 'èxit' al Mercat municipal

Josep Romeu A peu de carrer dimarts, 11 d'agost de 2015

Després dels èxits aconseguits amb la remodelació del Mercat Central de TGN i el seu entorn (demores, increments de preus, molèsties durant vuit anys als veïns i als comerciants), ara hem d'afegir una altra 'consecució' per part de l'equip que dirigeix les obres.

Són les magnífiques torretes del carrer Cristòfor Colom. Si ja no són prou perilloses per tenir cantells, els quals, per la seva alçada poden provocar que algú prengui mal, ara cal sumar un 'èxit' mes: l'aigua que sobresurt de les mateixes i que és per l'excés del rec (la meva àvia ja posava un plat sota les torretes per evitar mullar el balcó).

Aquesta produeix un llaquim on tothom que passegi pot relliscar-hi i donar-se un cop a la torreta o directament caure al terra. També cal comptar amb el rovell que aquesta aigua deixarà incrustat a les llambordes del terra a causa de l'òxid que es despendrà i que quedarà per sempre.

Un altre 'punt a favor' dels que ho han dissenyat es que a l'estiu pot ser un focus de mosquits, en tractar-se d'aigua estancada.

Enhorabona i felicitacions a les ments pensants i dirigents de l'obra. Des de aquesta missiva els animo i encoratjo a presentar-se als concursos internacionals d'urbanisme on tindran l'acolliment del que són mereixedors.


Josep Romeu
Josep Romeu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar