loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Cent dies de treball per quatre anys de govern

Begoña Floría A peu de carrer dilluns, 05 d'octubre de 2015

A Tarragona, els cent dies de govern sempre es compleixen enmig de la festa major de Santa Tecla i des de que tinc ús de raó política (i periodística) no s’ha dut a terme cap balanç mai fins passada la Mercé, ritual que enguany s’ha tornat a complir.

De fet ha estat l’arrencada real del curs en tots els sentits, també a nivell municipal i és obligació donar compte a la ciutadania de la feina feta, especialment quan marca el tarannà del compromís del Govern Socialista pels propers quatre anys.

Som menys regidors, això és una evidència, i amb un equip renovat en una part important. També ens trobem en una conjuntura totalment diferent a l’anterior mandat, amb set grups municipals i major diversitat ideològica i de maneres de fer.

Hi ha quelcom, però, que es manté respecte als darrers quatre anys, la inestabilitat del context, tan políticament, a nivell nacional i estatal, i també a econòmicament, en un marc encara d’extrema dificultat per una crisi que no acaba i amb greus problemes de finançament local.

En aquest context, el Govern municipal de Tarragona treballa per mantenir l’estabilitat. I aquests cent primers dies han estat marcats per tres elements definitoris de l’equip socialista: transparència, diàleg i feina feta.

El primer, és un compromís essencial de l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros i de tot l’equip que cada dia evoluciona en positiu per donar millor resposta a les demandes dels nous temps. Som transparents en gestió i acció.

Treballar el consens, la participació i, en definitiva, el diàleg, és el segon puntal tenint en compte que la nova realitat els ha obligat a dialogar encara més que en el darrer mandat. I la feina feta, resolent els problemes del dia i dia i treballant per realitat els compromisos adquirits amb la ciutadania ha estat l’actitud continua durant aquests cent dies, sense descans.

D’exemples concrets, hi ha molts, els van explicar extensament en la roda de premsa de dijous 1 d’octubre (mirar enllaços adjunts). Han estat cent dies que fixen el tarannà per quatre anys de Govern on els tarragonins i tarragonines esperen que des de l’Ajuntament estiguem a l’alçada de posar Tarragona primer de qualsevol altre interès i que de generar oportunitats per tots els ciutadans i ciutadanes sense que quedi ningú pel camí i amb la perspectiva de la millora continua en tots els àmbits i sentits.


Begoña Floría
Begoña Floríaportaveu municipal del PSC a TGN
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar