loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Papereres per les burilles

Pedro Sánchez A peu de carrer dilluns, 30 de setembre de 2013

Cada cop som més els ciutadans i ciutadanes que cada dia manifestem la nostra disconformitat i denunciem la brutícia i l’incivisme que patim a Tarragona. Fa temps que vaig observant com algunes persones fumadores no saben on llençar la burilla quan van pel carrer, doncs van treure algunes de les papereres que fa temps teníem en molts llocs de la ciutat i que, per cert, anaven molt bé per no haver de veure el terra ple de burilles.

O, fins i tot que algun cop no es calés foc a alguna de les papereres en llençar-les dins la mateixa i no estar ben apagada, doncs en aquestes papereres es podien llençar les burilles donat que tenien un espai exclusiu per llençar-les.

Crec, personalment, i sense ànim de realitzar una crítica destructiva, sinó més aviat fent-ho des d'un punt de vista constructiu perquè es pugui millorar la neteja de la nostra ciutat, que si tinguéssim papereres d’aquests tipus, fa temps que tindríem, possiblement, solventat el problema de les burilles al terra.

O això, o al menys segur que n'hi haurien tantes, doncs molts som coneixedors que una burilla de cigarreta triga uns 100 anys aproximadament en deteriorar-se i perjudica greument el medi ambient, a més de donar una imatge de ciutat que no desitgem. Governar pensant en les persones i el medi ambient és possible. I a la nostra ciutat es podria fer amb una mica de ganes i d'il·lusió.


Pedro Sánchez
Pedro SánchezFed. Veïns segle XXI
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar