loader
menu

El pàrquing del Balcó

Elisa Aragonés A peu de carrer dilluns, 20 de juny de 2016

Ja era hora de que algú em parlés de la mala sortida que té el pàrquing del Balcó. Una amiga que em vaig trobar se'm queixava del patiment de la seva esquena cada cop que surt amb cotxe. Just a la sortida tens un esvoranc que si t'agafa despistada, et trastoca.

Li pregunto a l'arquitecte que l'acompanya, si això és defecte de construcció del terra o de la porta.

Podria ser que quan van posar la porta no coincidís amb el nivell del terra i per tant en lloc de corregir la porta, van corregir el nivell, fent-li aquest enfonsament que tan mal esta causant a tots els que surten.

No entenc massa de construcció, només em refio del meu sentit comú, i sempre donaria suport al benestar de la persona, que no pas acabar una obra com si fos un aprenent. Per tant, he arribat a la conclusió que com que en aquest món tot té solució menys una cosa que tots sabem, s'hauria de procedir a reparar aquest mal acabat i contribuir al benestar dels clients d'aquest pàrquing tan concorregut i que tantes molèsties causa a tantes esquenes.


Elisa Aragonés
Elisa Aragonés
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar