loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Les zones blaves, verdes i taronja

Pedro Sánchez A peu de carrer dimarts, 04 de juny de 2013

A Tarragona s’ha escrit i s’escriuran rius i rius de tinta sobre el com s’incrementen les pintades de diferent colors, tan les blaves, taronges i verdes a les zones d’aparcament de molts dels nostres carrers, gestió que segons sembla ser es fa per tal de disminuir i organitzar el trànsit i la mobilitat sostenible, encara que molts ciutadans i ciutadanes dubtin que aquesta mesura i gestió serveixi a aquests interessos i no a altres més aviat recaptatoris, doncs realment són la majoria de comentaris que fan moltíssim veïns i veïnes quan parlen d’aquest nou sistema de sostenibilitat en la mobilitat de la ciutat.

Alguns ciutadans hem aportat a l’Ajuntament idees i possibles beneficis i inversions que s’haurien de fer amb els diners que es recapten del resultat d’aquests aparcaments, doncs l’any passat per exemple no teníem tantíssims aparcaments de zones blaves com aquest any, ni tants de zona verda, etc. I per tant tampoc teníem aquestos ingressos econòmics que ens reportaran la quantitat d’aparcaments de les noves zones verdes, blaves i taronges i per tant aquests podrien servir tant per la mobilitat sostenible, com per la creació de llocs de treball que tant manquen en aquests moments d’estat d’emergència en el qual ens trobem, creació de llocs de treball com podrien ser la creació del cos de serens, per poder garantitzar molt més la seguretat o el cos d’agents cívics per poder controlar molt més l’ incivisme, i estalviar la macro despesa de diners públics que portem feta durant aquests últims quatre anys, a prop de 2 milions d’euros per actes vandàlics.

“Quants llocs de treball podríem crear amb 2 milions d’euros”? Doncs seria una acció que certament demostraria que no s’ha fet aquesta pintada i reorganització d’ aparcaments per una acció recaptatòria, sinó que afirmaria entre d’altres que s’ha fet per la millora de la mobilitat sostenible, ajudant així també a moltíssimes famílies de la ciutat a sortir de la situació d’atur i de la greu crisi actual.


Pedro Sánchez
Pedro SánchezFed. Veïns segle XXI
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar