loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

El nostre programa, un compromís amb Tarragona

Joan Ruiz A peu de carrer dijous, 23 de juny de 2016

S’acaba la campanya i els homes i dones socialistes de les comarques de Tarragona tornem a ser els únics que hem presentat a la ciutadania un programa específic per les nostres comarques. No està de moda parlar d’això, de les propostes i són comptades les entrevistes que et pregunten pel programa com vostè pot comprovar fàcilment. De fet molts partits passen la campanya sense parlar del programa perquè no el poden exhibir. O com a màxim es refereixen al general per a tota Espanya.

Nosaltres els pengem tots a les xarxes de forma que és demostrable que existeix. Es pot consultar tota la campanya i, el que és més important, el deixem tota la legislatura perquè els ciutadans i les ciutadanes puguin comprovar si els nostres i les nostres representants l'acompleixen. Si defensen allò que constitueix un compromís o un contracte amb la ciutadania d'aquestes terres del sud de Catalunya, oblidades pel govern del PP ( i de CDC i ERC ) aquests darrers anys.

El programa del PSC per les comarques de Tarragona per les eleccions del 26 de juny de 2016 consta de quaranta-quatre pàgines. L'hem preparat com sempre amb il·lusió perquè és la nostra contribució al futur d'aquestes terres, el futur dels seus homes i dones, sobretot pel futur de les persones que necessiten més del suport i de la solidaritat. És a dir, gairebé tothom, perquè tothom necessitem que ens ajudin en algun moment de la vida, sigui al començament o quan ens fem grans.

Són les propostes que defensarem a les Corts durant els propers quatre anys, però també les impulsarem des del nostre territori, en col·laboració amb els agents socials i econòmics, amb els moviments populars que lluiten per unes millors condicions de vida. Perquè la nostra tasca com a socialistes no es redueix a la feina a les institucions sinó també al si de la societat, al costat de la gent.

Perquè no tolerem aquestes xifres d’atur de les comarques tarragonines que estan entre les més altes de Catalunya. Perquè tenim una posició geoestratègica bona, energia, gent formada, universitat, infrastructures i esperit emprenedor. En canvi ens falta el suport de governs que creguin en aquestes terres i en la seva gent. Que li dediquin partides pressupostàries adequades però també suport a qüestions encallades com infrastructures viàries, energètiques, logístiques, de desenvolupament turístic... em refereixo al Corredor Mediterrani, a les traves per generar energia de forma distribuïda que ajudaria a ser més competitiva la nostra indústria i en particular la química, al Logis Penedès, a l’ampliació del CRT de Vila-seca i Salou.

Vull agrair l’ajut desinteressat de les persones que han confeccionat aquest programa, algunes d’elles simpatitzants que no tenen el carnet però que creuen que a partir del dia 26 val la pena un nou govern d’esquerres, transformador i de canvi profund i que al mateix temps sàpiga gestionar sense fer volar coloms o confetti. Perquè governar és quelcom molt seriós i complex però si som conscients que els destinataris són les persones i el seu futur i el del Planeta, arribem a la conclusió que val la pena. I mai les coses que valen la pena han estat fàcils. Així que ja sabeu que a partir del 26, el nostre programa serà la nostra guia i la vostra exigència. Perquè és el nostre compromís amb vosaltres i amb la vostra gent.


Joan Ruiz
Joan Ruizcandidat del PSC al Congrès
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar