loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Problemes, pudors i brutícia als contenidors soterrats

Pedro Sánchez A peu de carrer dijous, 21 de novembre de 2013

En els últims anys el contracte de neteja viària i recollida de residus ha generat uns sobrecostos de diversos milions d'euros fent pujar el pagament dels impostos dels veïns i veïnes de la nostra ciutat, encara que per molt que s’ha pujat el cost econòmic, no ho ha fet així en nous contractes de treball.

Aquesta entre altres i diverses raons, com la sensació de brutícia que venim percebent els veïns i veïnes de la ciutat, o la manca de cobriment d’ efectius que hi ha molts dies, el no compliment de la posada de recursos material, escombradores, etc, en diverses zones i barris de la nostra ciutat. Aquests motius són entre molts altres els que ens haurien de fer demanar que el plec de clàusules de l’ampliació de la contracta de recollida d'escombraries, neteja viària i platges, estigués penjat a la web de l’Ajuntament en format PDF, per tal que els ciutadans i ciutadanes de Tarragona, poguessin conèixer el contingut i conclusions, de l’ampliació de la contracta.

Una ampliació de contracta que és sens dubte la més important mai signada pel nostre consistori des de temps immemorials una ampliació de contracta que ens ha fet arribar a pagar més de 20 milions d’ euros l’any 2013 i que encara pujarà molt més al 2014. Així com també s’hauria de revisar i canviar o retirar si convé algunes de les bateries de contenidors soterrats doncs molts veïns i veïnes, Ja pels voltants de l’any 2011 fèiem algunes peticions i queixes sobre els contenidors soterrats, tals com; que produïen males olors pels líquids acumulats, el perill que suposa en alguns llocs el que estiguin prop de parcs infantils, a pocs metres de escoles bressol, etc.

Que moltes bateries de contenidors soterrats pateixen filtracions d’aigua i que creen focus de bactèries i insectes, que feien molt de soroll, que podien ser un perill pels infants sobre tot els de cartó, perquè poden caure dins si s’apropen massa, aquestes i altres queixes es van fer al principi de la col·locació de les bateries de contenidors, les quals creiem i seguim creient que no donen una solució intel·ligent a les necessitats, higiene i imatge que volem de la nostra ciutat, quan les bateries de contenidors de superfície, ens donen un resultat més adient i òptim a les necessitats actuals i reals d’avui en dia, tal com; quan estan bruts es poden carregar i portar a la central d’escombreries a higienitzar-los i desinfectar-los, el soterrats no, si molesten o es fan mal bé, es rovellen , etc també són més fàcils de canviar, no com els soterrats, que se’ls tindrem que aguantar no sabem quan, etc.


Pedro Sánchez
Pedro SánchezFed. Veïns segle XXI
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar