loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

#jovullcasalamic

Cesc Oliva A peu de carrer dimecres, 19 de juny de 2013

Ja fa uns dies, la Fundació Casal l’Amic de Tarragona va anunciar que podria desaparèixer si les administracions, especialment l’Ajuntament de Tarragona, no apostava per ella.
M’agradaria destacar que el Casal l’Amic treballa bàsicament per l’eradicació de l’exclusió social amb un especial incís a la infància. Desenvolupa els projectes en les zones amb més risc d’exclusió de la nostra ciutat, especialment al barri de Campclar.

És lícit deixar morir aquesta fundació que no té afany lucratiu per o bé deixar les prop de 5.000 persones que se’n beneficien de la mà de vés a saber qui, o “donar” aquests serveis a d’altres organitzacions el principal interès de les quals és el benefici econòmic?

Entre totes i tots necessitem donar suport a la Fundació Casal l'Amic, part indispensable per seguir treballant per la igualtat de tota la població de Tarragona; necessitem el Casal per a treballar contra l’absentisme escolar, per a seguir donant oportunitats a les famílies que precisament en aquest moment necessiten més que mai l’ajuda de la nostra administració.

Demano, i crec que som molts a fer-ho, que l’Ajuntament faci tot el possible perquè aquest projecte que afecta a tota la ciutadania de Tarragona no s’aturi; fins i tot crec que, en el temps actual, l'esforç hauria de ser major. A tota la població de totes les parts de la ciutat, que participi en aquest gran projecte d’una forma o altra, i que siguem solidaris amb totes aquelles campanyes que els col·lectius, organitzacions, casals, partits, fundacions, entitats, sindicats duen a terme per tal de fer més justa i igualitària la nostra ciutat i país.


Cesc Oliva
Cesc Oliva
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar