loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Simpatitzants, afiliats i col·laboradors dels diferents partits polítics

Pedro Sánchez A peu de carrer dimarts, 25 de juny de 2013

Són moltes les dones i homes que han ficat la seva experiència, la seva il·lusió, el seu temps i la seva confiança en alguns dels partits polítics i els seus líders, durant les últimes dècades, col·laborant amb ells en tasques com col·locar cartells, assistir a mítings, ensobrant per les eleccions, reunions de tots tipus, fent el porta a porta o intentant fer la campanya electoral, etc. Tot això i molt més amb la confiança que aquests partits polítics, aquests representants polítics que els lideren, treballarien amb total transparència per la societat, vetllarien pel benestar dels seus fills, de la seva família i per la defensa del seu carrer, plaça, barri o ciutat.

Però això amb els temps molts ho hem anant veiem una irrealitat, una fal·làcia i un engany a la nostra confiança, doncs molts d’aquests pels que nosaltres donàvem la cara, el nostre temps i la nostra vida, alguns d’ells han resultat no complir amb les promeses al poble, no cobrir les expectatives de treball per la nostra ciutat i ni tant sols en alguns casos han respectat als seus simpatitzants, militants i col·laboradors, en temes com la transparència, l’honestedat i el treball que en les campanyes electorals s’omplien la boca que farien i defensarien.

Doncs bé molts d’aquests militants, simpatitzants i col·laboradors, ja estan farts, farts de mentires, farts d’hipocresia i fastiguejats per l'incompliment de les seves obligacions, i és per això que molts han abandonat amb molta pena alguns i amb cara de defraudats uns altres, els partits pels que van donar tot allò i molts dels que no ho han fet i amb els que parles en petit comitè, et diuen que ells per vergonya, pel que diran no ho fan però que ja fa temps que no els voten encara que hagin de fer el paper. Aquesta desil·lusió, aquesta desmotivació, és la que ha fet a molts buscar altres alternatives per tal de seguir creient que la nostra ciutat encara la poden tenir com deuríem, en que el nostre benestar pot tornar a ser el que començaven a tenir i que la nostra democràcia encara podem salvar-la de la corrupció d’uns quants.


Pedro Sánchez
Pedro Sánchez
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar