loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Tarragona està bruta

Sergi Casado Editorial dimarts, 20 d'agost de 2013

Una festa major sempre és un aparador. Ja sigui per un poble petit com per una capital. En el cas de Tarragona, les festes de Sant Magí han fet que els principals carrers, sobretot del casc antic, hagin estat un formiguer de gent durant els quatre dies més forts dels festejos. Més enllà de meravellar-se pels monuments i pel caliu de la festa, no cal ser un geni per veure que els visitants també s'hauran emportat la imatge que Tarragona estava bruta.

El pitjor de tot és que s'intentin amagar uns fets del tot inqüestionables, i més, per una ciutat que s'omple la boca dient que és smart city (ciutat intel·ligent) per tot arreu on va i que tingui els carrers que fan pena i en alguns casos, fàstic. No ens val que ens diguin que el dispositiu de neteja ha estat el mateix de sempre perquè els dies de festa major no són els de sempre. L'afluència de gent es multiplica de manera exponencial, i en conseqüència, l'operatiu per tenir els carrers nets i polits hauria d'incrementar-se en la proporció justa i adequada.


Sergi Casado
Sergi CasadoPeriodista i director de CIRCDETARRAGONA.COM
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar