loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

La Tarragona que sí vol tenir el dret a decidir

Sergi Casado Editorial dimarts, 10 de setembre de 2013

Per molt que li pesi als polítics que governen la ciutat, hi ha un bon grapat de tarragonins i tarragonines que volen la independència. I, òbviament, tenir el dret a decidir. L'alcalde Ballesteros (PSC), complint ordres del seu partit, ho va impedir fa uns mesos, durant el ple del passat mes de juliol. Va argumentar que actuaven en coherència amb el partit, quan altres grups d'altres consistoris, i que defensen la mateixa marca política, sí hi havien votat a favor.

Tarragona va tenir el dubtós honor de ser l'única de les quatre capitals catalanes que girava l'esquena al dret a decidir. Es van aliar amb el Partit Popular.

Avui mateix, el líder dels socialistes, Pere Navarro, s'ha encarregat de qualificar molts dels seus regidors arreu del país d'irresponsables. Per què? Doncs perquè s'ha deixat anar i ha dit que tots els que vagin a la Via per la independència seran uns irresponsables. Llavors, que vagi fent recompte del munt d'irresponsables que transiten pel seu partit.

Els de Tarragona, però, no ho seran, malgrat que n'hi ha algun que, en petit comitè, confessa que hauria assistit a la cadena humana si també fos pel dret a decidir. En què quedem?


Sergi Casado
Sergi CasadoPeriodista i director de CIRCDETARRAGONA.COM
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar