loader
menu

Concentrant agraïments

Sergi Casado Editorial dimecres, 26 de desembre de 2012

Avui fa tot just una setmana que circdetarragona.com va sortir a escena. Des de llavors, les felicitacions i les mostres de suport amb el nou projecte han estat diàries i constants, i això ens engresca a seguir treballant per fer del Circ un digital proper al ciutadà, i que respongui el màxim de dubtes possibles que els tarragonins i tarragonines tenen sobre la ciutat on viuen, conviuen, treballen, gaudeixen i també paguen els seus impostos. Per això, volem agrair tots els missatges que ens heu fet arribar, principalment a través de les xarxes socials, per fer-nos saber que el Circ us agrada, que té bona pinta i que celebreu que un nou mitjà de comunicació plural i independent hagi aparegut en el panorama mediàtic de Tarragona. Volem formar de les vostres vides.

Gràcies als centenars d'amics i amigues i també a molts mitjans de comunicació que han contribuït a fer-nos més visibles, concedint-nos espais per donar-nos la benvinguda.

Hem rebut el missatge i som conscients que ha arribat l'hora de treballar perquè els que decidiu seguir-nos a diari estigueu molt ben informats de tot el que succeeix en el vostre carrer, en el vostre barri, en la vostra entitat, en la vostra empresa i també en les institucions que fixen les directrius del dia a dia a la ciutat.

El Circ és un nadó, però ha nascut amb força i una ànsia desfermada per estar present allí on passin coses rellevants i mereixedores que transcendeixin. Amb el temps anirem ampliant continguts i també seccions, com "Opinió a peu de carrer", amb l'objectiu i la intenció de canalitzar de la millor manera possible els neguits, les queixes, els suggeriments o les felicitacions de tothom qui vulgui fer-ho a través del Circ. Gràcies un altre cop i endavant.


Sergi Casado
Sergi CasadoPeriodista i director de CIRCDETARRAGONA.COM
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar