loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

La samarreta de Rafa

Sergi Casado Editorial divendres, 21 de febrer de 2014

A la majoria de sales de premsa dels estadis de futbol els protagonistes són els entrevistats i sovint també els entrevistadors. Ara, la del Nou Estadi serà diferent. El record de Rafa González sempre hi serà.

La placa que servirà per recordar-lo l'encerta dient que "va compartir amb nosaltres dues de les seves grans passions: el Nàstic i el periodisme". I en dóno fe. Al Nou Estadi m'hi he passat llargues estones durant uns quants anys, esperant que al jugador de torn se li encengués la bombeta i digués alguna cosa de profit. I sempre amb en Rafa tombant i escoltant confidències dels jugadors.

L'època que vaig poder compartir amb Rafa González com a col·lega de professió va coincidir amb l'etapa daurada del Nàstic. Passàvem cada dia per la sala de premsa perquè era part de la nostra feina. Tant, que en més d'una ocasió era el mateix Rafa a tancar la porta després d'acabar l'enèssim Ducados. Era el nostre germà gran i feia i desfeia, amb llibertat, tal com era.

Tothom recorda amb qui ha passat moments memorables de la seva vida. Doncs, jo, amb ell. Era el 3 de juny de 2006 i estàvem a l'estadi del Xerez, on el Nàstic havia acabat de pujar a primera divisió. Aquella nit vam anar de festa tots els periodistes. Com que potser m'oblido d'algú, millor no posar noms, però el cert és que hi érem tots.

Ja es poden imaginar qui ens va capitanejar. Doncs, sí, Rafa. Tots vam sortir amb la samarreta oficial, regal del club, però l'endemà apareix amb una samarreta de "Los Hombres de Paco". Fa uns quants anys, era una de les sèries de moda. "I la samarreta, Rafa?", li pregunto, a l'aeroport. "Li vaig canviar a un amic de Jerez per aquesta samarreta", mostrant orgullós aquella tela de roba.

Així era Rafa González.


Sergi Casado
Sergi CasadoPeriodista i director de CIRCDETARRAGONA.COM
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar