loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Les presses d'Espimsa

Sergi Casado Editorial dilluns, 03 de març de 2014

Al govern municipal de Ballesteros li podria sortir car haver intentat fer fora del consell de l'empresa municipal de mercats al president dels paradistes. CiU i PP hi van votar en contra perquè no entenen l'escarni que s'hi està fent ni tampoc perquè ha anat tot tant de pressa, i quasi sense saber-ne els motius pels quals el govern volia expulsar Albert Ribot. El PP va anar més enllà i va demanar la dimissió de la presidenta d'Espimsa, la també regidora Patrícia Anton.

Convencent els seus veïns a l'oposició, podrien portar a la junta extraordinària la dimissió d'Anton i, a priori, es podria fer efectiva perquè és precisament la junta extraordinària d'Espimsa qui nomena i cessa càrrecs.

L'administració és lenta i parsimoniosa, però no sempre. Hi ha assumptes que circulen per dreceres particulars, però sovint deriven en conflicte. I la de l'expulsió d'Albert Ribot ho ha estat. L'oposició, que és majoria al plenari, ha fet costat al president dels paradistes, i qui sap si en el ple del març farà girar la truita.

Les coses no es poden fer amb presses i, menys en un cas amb cert interès mediàtic, amanit amb unes declaracions d'Alejandro Fernández al ple, fent retrets al govern de Ballesteros per haver fet filtracions als mitjans de comunicació. Això, millor no tocar-ho.

A més, la pugna entre el consistori i el paradista per retirar-li dues parades portarà novetats. Resulta obvi creure que Ribot recorrerà la decisió i aturarà els terminis.


Sergi Casado
Sergi CasadoPeriodista i director de CIRCDETARRAGONA.COM
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar