loader
menu

La febre grana es torna a estendre per TGN

Sergi Casado Editorial dilluns, 05 de maig de 2014

El Nàstic està a punt de tornar a robar el cor a molts tarragonins i tarragonines. L'objectiu de l'ascens és un caramel golós i segur que diumenge el Nou Estadi oferirà el millor aspecte de la temporada. Vés a saber si fregarà el ple. 14.500 espectadors són molts, però mai se sap. El virus de la febre grana s'ha tornat a estendre.

Venim de més 8.000 en el partit contra l'Elx, però és que contra l'Huracán, el Nàstic podria acabar, fins i tot, com a campió de lliga. El Nou Estadi assistirà a una jornada de gala, de tensió, d'optimisme, d'emoció i de molta passió. Quin bon rotllo, mare meva.

Que els diguin això als 3.000 incondicionals, mal comptats, que s'han empassat tota la temporada de l'equip, amb destitució de Castillejo inclosa i desil·lusió fugaç fa només tres mesos, quan deambulaven per la lliga sense pena ni glòria.

El premi sempre és per a tota l'afició, però m'he permès recordar primer als socis que han jurat fidelitat eterna al color grana i que mai van abandonar el vaixell. Els èxits del Nàstic són i seran compartits per tots, però n'hi ha que porten la pel·lícula de la temporada al pensament i el final que tots desitjaven per fi s'ha fet realitat.

Nàs-tik!


Sergi Casado
Sergi CasadoPeriodista i director de CIRCDETARRAGONA.COM
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar