loader
menu

EDITORIAL

#Catalanswanttovote

Sergi Casado Editorial dijous, 11 de setembre de 2014

Un milió de persones, l'any 2012; 1,6 milions, l'any passat amb la Via Catalana, i enguany 1,8 milions. La manifestació social més gran en la història d'Europa per demanar poder decidir el nostre futur com a país. Així de senzill. Tothom intuïa que la gran V seria un èxit i no només ho ha estat, sinó que ho ha estat de manera rotunda.

A la tarda, a Tarragona unes 4.000 persones es manifestaven a Tarragona per la unitat d'Espanya i per expressa el seu rebuig a la consulta. Entenem les seves raons, però ells haurien de ser conscients que la repercussió i l'impacte només el tindrà el desig expresat per prop de dos milions de persones que envaeixen pacíficament la capital del seu país, i només per dir públicament vol votar.

N'hi ha que no entenen ni entendran mai el sentiment d'una grandissima majoria del poble català. Dit i fet. La presidenta del PP català, Alícia Sánchez Camacho, participant a l'acte de TGN, s'ha atrevit a dir que l'independentisme és minoria. Però en quin planeta viu? És que s'ha desqualificat a ella mateixa. Més val una imatge que mil paraules.

De què serveix ignorar una marea popular com la generada amb aquest sentiment de llibertat? No són quatre gats.

Els que sí ho són els que avui encara cantaven el Cara al sol sense cap impunitat. Senyors del govern de Madrid, són partits feixistes, però no s'atreveixen a il·legalitzar-los.

Per això, més que mai, #catalanswanttovote


Sergi Casado
Sergi CasadoPeriodista i director de CIRCDETARRAGONA.COM
circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar