loader
menu

EDITORIAL

Cop de mà 'real' als Jocs del 2017

Sergi Casado Editorial diumenge, 15 de març de 2015

El Rei Felip VI visitarà Tarragona per ser nomenat oficialment president d'honor dels Jocs del Mediterrani. Un acte purament protocolari i formal, atapeït de personalitats i de grans discursos. Però també podria ser el dia que hauria de servir per arrencar compromisos d'algunes administracions públiques amb els Jocs, com ara la del govern de l'estat.

Seria un bon dia perquè algun representant del govern del PP, que segur que hi seran, aprofités la visita del monarca per anunciar públicament el pressupost que destinaran a construir la piscina de l'Anella Mediterrània, que és el que els correspon. No hi ha millor dia, ni millor lloc, ni tampoc millor convidat, el Rei.

La visita del monarca, donant suport i comprometent-se amb el 2017, també donarà oxigen a l'alcalde Ballesteros. Però no perquè el necessiti, sinó perquè l'apadrinament del nou monarca cap al seu projecte estel·lar arriba a menys de tres mesos per a les eleccions. I a més, quan els dubtes sobre el finançament dels Jocs ja han entrat en campanya, i quan molts tarragonins encara no s'acaben de creure això del 2017.

Veurem com es gestiona el cop de mà que donarà el Rei als Jocs. La realitat és que, a poc més de dos anys, encara no s'han fet els moviments de terres a l'Anella Mediterrània, i potser per això, més enllà de discursos grandiloqüents que segur que es faran, i d'avenços ja fets, que n'hi ha, i molts, cal que es vegi moviment d'obres.


Sergi Casado
Sergi CasadoPeriodista i director de CIRCDETARRAGONA.COM
circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar