loader
menu

EDITORIAL

Abelló i Alejandro es contraprogramen

Sergi Casado Editorial dijous, 09 d'abril de 2015

Mira que hi ha dies a l'any, però vés per on, casualitats. Resulta que el proper dilluns 13 d'abril el candidat del PP, Alejandro Fernández, farà la seva conferència sobre l'estat de la ciutat, "La Tarragona guanyadora". Just a la mateixa hora, a les 8 del vespre, però a l'Antiga Audiència, el candidat de Convergència i Unió, Albert Abelló, presentarà la llista per a les municipals.

Qui ha contraprogramat a qui? Abelló a Alejandro, o Alejandro a Abelló? Tarragona és prou gran per fer dos actes com aquests i moltíssims més, però no es tracta de trepitjar l'adversari i mirar de fer-li ombra. M'aposto el que vulguin que hi ha tarragonins i tarragonines interessats en assistir als dos actes, i ara hauran d'escollir.

Per què no es quadren les agendes senyors candidats? Mediàticament, la tàctica també és nefasta perquè sempre és millor programar l'acte quan ningú de la competència ja n'ha organitzat un, i més tenint en compte que es tracta de les eleccions municipals, on realment es mesura el carisma i el lideratge d'un líder polític.

Ara bé, l'objectiu de contraprogramar pot ser només per fer ombra a l'altre i mirar d'anul·lar-lo. Pot ser.

Posats a valorar, i sense saber si primer va ser l'ou o la gallina, Abelló o Alejandro, Alejandro o Abelló, potser la presentació d'una llista sempre és més llaminer que escoltar una conferència. I ara personalitzaré. No em puc partir en dos, així que hauré d'escollir, però llavors que no ens pengin etiquetes.


Sergi Casado
Sergi CasadoPeriodista i director de CIRCDETARRAGONA.COM
circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar