loader
menu

EDITORIAL

Cromos i danys colaterals

Sergi Casado Editorial dimarts, 21 d'abril de 2015

Per molt electoralista que semblés, com així ho ha acabat decidit la Junta Electoral, el col·leccionable de cromos Tarragonins Il·lustres havia enganxat a molts tarragonins i tarragonines, les coses com siguin.

El problema és que ara se senten enganyats, perquè al marge del rostre del candidat de CiU, Albert Abelló, que hi apareixia cada dues pàgines, ells s'estaven fent la col·lecció.

Ara no la podran acabar i ningú no els dóna cap solució.

I es preguntaran, enganyats per qui? Pels que han ordenat la retirada o pels promotors de la col·lecció? Doncs pels propis promotors. La intenció didàctica del producte és molt lloable, però després hi havia massa pinzellades electoralistes, algunes de bastant evidents, i a ningú amb dos dits de front se li hauria d'escapar que, tard o d'hora, l'àlbum s'acabaria retirant.

Imaginin una col·lecció similar promoguda per Ballesteros. Li haurien caigut des de tot arreu, però almenys ell sí és "El teu alcalde".

Queixes de tots els partits, denúncies a la Generalitat i una funcionària dimitida, entre d'altres conflictes generats per l'àlbum.

Si sabien que això els podria passar i que d'un dia per l'altre els obligarien a retirar la col·lecció, llavors perquè van posar la mel al llavis de molts ciutadans que 'passen' de les disputes polítiques?

Van pensar en la frustració que provocaria entre la gent no poder omplir tot l'àlbum? No hi ha res pitjor per a un col·leccionista que un àlbum incomplet. Un àlbum sense missatges hauria triomfat com la Pepsi-Cola, però no hauria 'cantat' tant.

Que ho expliquin als ciutadans que creuen que els responsables dels cromos han jugat amb la seva il·lusió i amb el seu temps. Una conversa amb una lector em va fer reflexionar. Em va dir que per Sant Jordi ja no aniria a la paradeta de Convergència i Unió.

Em va pregunta per què la van començar si sabien que no l'acabarien.


Sergi Casado
Sergi CasadoPeriodista i director de CIRCDETARRAGONA.COM
circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar