loader
menu

EDITORIAL

El ple del bon rotllo

Sergi Casado Editorial dijous, 11 de juny de 2015

L'Ajuntament de Tarragona ha viscut un ple atípic. Com els previs a les vacances d'estiu o a les festes de Nadal. Ensucrats, asserenats i embolcallats d'un bon rotllo permanent.

Era l'hora d'uns quants adéus. Divuit regidors i regidores de Tarragona han plegat i tots ho han fet amb paraules i gestos d'agraïment dels uns cap als altres, cap als teeballadors municipals i sobretot cap a la ciutat i les persones que li donen vida: entitats i associacions.

És el reflex del que ha de ser un regidor de l'Ajuntament: un servidor públic i en contacte permanent amb la ciutadania i els seus problemes, i trencant-se la closca per mirar de resoldre'ls.

Ha estat el plenari de la pau. Cap retret a ningú dels presents, ni tampoc als que vindran. Hi ha hagut rialles, nostàlgia i emoció. També, la sensació d'un període que s'esgota, però que en alguns casos, com el del socialista Carles Castillo, tan sols és un punt i a part en la seva trajectòria política.

Molt bon rotllo, molt bon rotllo, però per desavinences entre els que avui s'han llençat floretes molts projectes de TGN encara estan pendents.


Sergi Casado
Sergi CasadoPeriodista i director de CIRCDETARRAGONA.COM
circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar