loader
menu

EDITORIAL

El Circ canvia de 'look'

Sergi Casado Editorial dimarts, 14 de febrer de 2017

Com un nen amb sabates noves. Així em sento en l'estrena de la nova web del Circ.

Ara fa cinc anys, recordo haver fet a casa mil esbossos de la carpa, i després passar tota una tarda a casa d'un amic, posant color i donant forma a aquella carpa, que havia de donar nom al blog "El Circ de Tarragona".

Recordo moltes hores de photoshop i de consultar mil imatges de carpes, circs i lones, però també recordo il·lusió.

La mateixa il·lusió i les ganes d'explicar les coses que passen a la ciutat va fer que al cap d'uns mesos, aquella mateixa carpa que havíem dibuixat es professionalitzés i es transformés en la imatge d'un nou diari digital de Tarragona. Recordo també que el nom del Circ no va ser idea d'un servidor, sinó de la Mar.

El Circ complirà enguany el seu cinquè any de vida. Temps suficient per comprovar amb satisfacció que s'ha fet un lloc destacat dins del panorama mediàtic de Tarragona gràcies a les històries que hi expliquem, i suposo que com les expliquem. També gràcies a tots els col·laboradors que han ajudat a fer gran El Circ. Més de 10.000 seguidors a les xarxes i camí del milió de visites permeten creure que el projecte és sòlid i tira endavant.

Volem seguir contant el que passa a la ciutat, i ho farem amb una nova web que manté l'essència de l'original i que confiem que tingui la mateixa acollida. Sense deixar de contar el que es cou a Tarragona, la navegació per la nova web serà molt més àgil, ràpida i intuïtiva, i perfectament adaptada a mòbils i tauletes.

Amb la nova web també posarem en valor les festes i sobretot la cultura, amb una gran agenda on es podran consultar els principals actes de Tarragona gràcies al Circdelacultura, que passarà a tenir molta més presència.

Us convidem a entrar-hi!


Sergi Casado
Sergi CasadoPeriodista i director de CIRCDETARRAGONA.COM
circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar