loader
menu

EDITORIAL

Ara que ja hi som, gaudim-los

Sergi Casado Editorial divendres, 22 de juny de 2018

Semblava que no havien d'arribar mai, com aquells projectes que sempre s'eternitzen a Tarragona, però no, ja els tenim aquí. Els Jocs Mediterranis per fi són una realitat. Ja tindrem temps per analitzar-ne les efectes i les conseqüències, i si realment acaben deixant el llegat que molts esperen per a la ciutat. Ara no toca.

Hem estat crítics amb la manera com s'han gestionat els preparatius i l'organització dels Jocs. Ho sabem i no ens n'amaguem, perquè així ho creiem. Però de la mateixa manera que hi ha coses que no ens han agradat, també hem de dir que ara és l'hora de gaudir, i per què no, de treure pit i enorgullir-nos de que a la nostra ciutat s'hagi muntat un 'tinglado' d'aquestes característiques i amb un ressò internacional més que notable.

Tarragona té molts encants i aquest és el moment perquè els vengui portes enfora. I tots i totes n'hem de ser una mica partíceps, cadascú a la seva manera.

Celebrem també que el President del nostre país hagi accedit finalment a assistir a la cerimònia d'inauguració, perquè no hi podia faltar. Si es vol legitimar les nostres institucions, calia que la primera autoritat del país hi sigui, i a més, quan la Generalitat ha estat el principal ens finançador dels Jocs.

Però que una cosa quedi clara: No oblidem que hi ha catalans empresonats injustament que no podran gaudir del que es cou aquests dies a Tarragona, i de retruc, també al seu país. Confiem que el leitmotiv dels Jocs (pau, concòrdia i diàleg) i al que nosaltres sumem la llibertat, es facin efectius i que Tarragona marqui el camí a seguir.


Sergi Casado
Sergi CasadoPeriodista i director de CIRCDETARRAGONA.COM
circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar