loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La Diada de Sant Magí disposarà d'un hospital de campanya a plaça

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 26 d'agost de 2013

El Consell Municipal de Castells s'ha tornat a reunir arran dels incidents durant la Diada de Sant Magí per mirar de corregir defectes i treballar plegats per aconseguir millores. Hi han participat l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i representants de les quatre colles de la ciutat: Colla Jove, Xiquets de Tarragona, Xiquets del Serrallo i Castellers de Sant Pere i Sant Pau.

L'alcalde de Tarragona amb els representants de les quatre colles castelleres. / alba l.

D’una banda s’ampliarà el nombre de Consells al llarg de l’any, se’n faran quatre, dos d’ells previs a les festes majors; que serviran per avaluar la feina que es farà, tan a nivell sanitari com de les actuacions de les colles; per tal de precisar més atenció en un punt o en un altre. Seguidament també s’ha acordat, que a partir d’ara, la diada de Sant Magí disposarà d’un Hospital de Campanya, tal i com té la diada castellera de Santa Tecla, amb l’objectiu d’agilitzar la sortida d’evacuats de la plaça, en aquest cas, de les Cols.

Així mateix, l’alcalde ha refermat el compromís per “empènyer el món dels castells en la seva tasca de voler ser marca de ciutat i objectiu turístic, tal i com s’ha demostrat en el projecte Tarragona, Ciutat de Castells,fet el passat mes de juny i que va tenir tant d’èxit”. De la mateixa manera, “coincidint amb aquest moment tan important que estan vivint els castells”, l’Ajuntament s’ha compromès a ampliar els recursos, “mermats com a conseqüència de les retallades pressupostàries”.

Per la seva banda, els representants de les quatre colles han agraït la immediatesa amb la que se’ls ha rebut després dels darrers incidents; així com “el compromís de l’alcalde de millorar en diversos aspectes, com una millor comunicació entre les colles i l’Ajuntament”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar