loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Alejandro retreu a Ballesteros que el recurs pel Tercer Fil arriba "tard i malament"

El Circ Ciutat > Política dimarts, 27 d'agost de 2013

El portaveu del Grup Municipal del PP a l’Ajuntament de Tarragona, Alejandro Fernández, ha assegurat que “vaig avisar que el tercer fil no era bo per Tarragona capital i ningú no em va voler fer cas”, recordant que “la previsió inicial del Ministeri de Foment era la Reus-Roda, i va ser la pressió del Port amb el recolzament de tots els partits polítics, excepte el PP de Tarragona, els que van decantar la balança a favor del tercer fil”.

El portaveu del PP a Tarragona, Alejandro Fernández. / circdetarragona.com

Alejandro ha volgut recordar també que “ja ho vaig afirmar en sessió plenària: Primer, que el tercer fil no era provisional, i que era impossible que ho fos; i segon, que el tercer fil beneficiava a València però no a Tarragona ciutat. La reacció dels valencians demostra que nosaltres teníem raó”.

Respecte del recurs presentat per l’Ajuntament, el Popular considera que “arriba tard i malament”. “Ballesteros ha volgut estar a favor i en contra del tercer fil, i això és impossible. No existeix un tercer fil a mida i provisional com vol Ballesteros. O s’està a favor o s’està en contra. Ballesteros s’ha ficat en aquest embolic en contra de la meva opinió i ara tindrà problemes per sortir-se’n”, ha explicat.

A més, “el recurs resulta significatiu, ja que s’ha fet contra la licitació i no contra el projecte, cosa que fa que tingui poc futur. Sembla que ha presentat un recurs de cara la galeria i per intentar salvar els mobles polítics, perquè és perfectament conscient que no té gaire possibilitats de tirar endavant”.

Finalment, Alejandro ha assenyalat que “si tots, partits polítics, Port, Cambra i Ajuntament ens haguéssim unit amb força a favor de la Reus-Roda com vam demanar nosaltres, avui no tindríem aquest problema. És un d’aquest temes en els que em sap molt greu que el temps m’hagi donat la raó”.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar