loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

TGN prioritzarà tenir els carrers nets per Santa Tecla

Sergi Casado Ciutat > Medi Ambient divendres, 30 d'agost de 2013

Després de la imatge de brutícia que es va poder veure durant els dies forts de les festes de Sant Magí, l'Ajuntament de Tarragona té clar que no vol que es tornin a repetir per Santa Tecla. "En els propers dies programarem i dissenyarem l'operatiu i les tasques de neteja perquè es reforci durant les festes", ha explicat el regidor de Neteja Joan Sanahujes.

Una imatge de la plaça de les Cols, just després de la Diada Castellera. / mar cirera

De totes maneres, l'Ajuntament no ha fet cap queixa formal a l'empresa encarregada de la recollida de la brossa, Fomento (el contracte és de 18ME), malgrat que, sota la seva responsabilitat, Tarragona es va veure molt bruta per Sant Magí. La imatge d'un únic treballador escombrant tota la Part Alta va ser vista per centenars de persones, mentre que les deixalles se seguien acumulant per terra.

Segons ha explicat el mateix Sanahujes, l'únic que han fet arribar a Foment és que "no estem gens contents després del servei durant Sant Magí". Però res més. Cap queixa formal ni cap reclamació, almenys segons explica el responsable municipal de Neteja.

Respecte si han analitzat els motius que van fer que l'operatiu de neteja no fos suficient per Sant Magí (tot i que el mateix Sanahujes sí el va trobar correcte), el responsable de l'àrea de Neteja del consistori assegura que "sí hem detectat un augment del botellón i preveiem que el patró es pot reproduir per Santa Tecla".


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar