loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Europa aplaudeix el pla de Mobilitat de Tarragona

El Circ Ciutat > Mobilitat dimarts, 03 de setembre de 2013

La Comissió Europea destaca Tarragona per la campanya d’informació realitzada per fomentar la combinació amb diferents mitjans de transport dins del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible. L’ens europeu ha inclòs Tarragona en el mapa de ciutats que promouen la mobilitat urbana sostenible per la seva campanya “Park the car and take the bus without doubts (Sense dubtes, deixa el cotxe i agafa l’autobús)”.

La CE ha considerat que la campanya informativa del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Tarragona (PMUST), per fomentar la intermodalitat de transport públic/vehicle privat, acompleix els objectius comunitaris d’augmentar la consciència i la participació ciutadana, mitjançant iniciatives dirigides cap a la mobilitat sostenible per contribuir a un canvi de comportament positiu.

Tarragona ha estat escollida, juntament amb ciutats dels 27 estats membres de la Unió Europea, a més de Noruega, Islàndia, Liechtenstein i Croàcia. La distinció permet donar a conèixer les accions que està fent la ciutat i utilitzar el logotip de la Unió Europea “Do the right mix” (Fes la combinació correcta). Una de les condicions per optar a la distinció era no haver completat el desenvolupament i implementació d’un pla de mobilitat urbana sostenible que, en el cas de Tarragona, conclou l’any 2017. En concret, Tarragona va presentar el seu pla de creació d’aparcaments dissuasius en el perímetre de la ciutat, junt amb l’edició de fulletons informatius de la seva ubicació i la combinació amb les línies d’autobús urbà i la campanya informativa amb reunions directes amb la població per explicar el pla de mobilitat i resoldre els dubtes.

Amb aquesta distinció, la Comissió Europea ha premiat els objectius previstos en la campanya d’informació per donar a conèixer a la població de manera directa totes les accions contemplades al PMUST i fer-ho amb criteris de conscienciació, informació i educació. Des d’aquests moments, i fins l’any 2017, Tarragona forma part oficial de la campanya “Do the Right Mix” i ha guanyat el dret a utilitzar el distintiu de la Comissió Europea amb la menció “Participant a la Campanya de Mobilitat Urbana Sostenible de la Comissió Europea”.

Nova zona blava a l'avinguda Andorra. / circdetarragona.com


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar