loader
menu

La caravana de la Vuelta arriba a TGN

El Circ Esports dimarts, 03 de setembre de 2013

Aquest dijous dia 5 de setembre, la dotzena etapa de la Vuelta ’13 arriba a Tarragona procedent de Maella en el seu periple per diverses comunitats autònomes. Això, serà després de passar per diverses poblacions de les comarques de Tarragona.

A les 15 h tindrà lloc la Vuelta Junior, amb alumnes de tercer, quart, cinquè i sisè de primària de centres d’ensenyament de la ciutat, en un circuit que coincideix amb els darrers tres quilometres per on transcorrerà la mateixa Vuelta professional. Els guanyadors empraran el mateix pòdium per on passaran els mateixos ciclistes d’elit líders de la cursa.

L’alcalde Josep Fèlix Ballesteros, assistirà a l’arribada prevista a les 17:40 h aproximadament, a la meta situada a la Rambla Vella. “La tornada a Tarragona de la Vuelta Ciclista aquest any 2013 arriba en un moment en què la ciutat es prepara per acollir una de les cites esportives més importants pel seu futur, els Jocs Mediterranis Tarragona 2017. D’aquesta manera, es posa de manifest la voluntat dels Jocs de fer costat als esdeveniments esportius més destacats que marquen l’agenda del nostre país.” Ha manifestat l’alcalde de Tarragona.

El líder actual de la Vuelta, Daniel Moreno (Katusha). /lavuelta.com

Una imatge de la rambla Vella, ja tallada al trànsit. / circdetarragon.com

Pel que fa al dispositiu Guàrdia Urbana, cal tenir en compte les tasques de muntatge i senyalització que poden afectar la circulació el dimecres i el dijous, en els diversos carrers. La Vuelta arriba per la carretera Nacional 340, i passa pels següents llocs: Via Roma, Plaça Imperial Tàrraco direcció Pere Martell, Trafalgar direcció Serrallo, Moll de Costa, Passeig Marítim Rafael de Casanovas ( Fortí de la Reina), Hotel Astari, Via Augusta, Rotonda Hotel Imperial Tàrraco i Rambla Vella. El darrer quilòmetre i des de l’Hotel Astari hi haurà tanques, mentre que a les cruïlles es permetrà el pas fins a les 14 h.

Ocupació dels carrers:

Dia 4.
Des de la 8 del matí es realitzaran les tasques de senyalització del tram de la Rambla Nova tocant al Balcó del Mediterrani i del darrer quilòmetre: Via Augusta, Rambla Vella, Sant Francesc.

A les 23:30h s’iniciarà el muntatge de la zona de meta a la Rambla Vella, amb la previsió que arribin uns trenta tràilers que s’aniran estacionant al llarg de la Rambla Vella.

Dia 5.
A les 8 del matí es realitzarà el tancament de la Rambla Vella i carrer Sant Francesc i després s’aniran tallant i obrint la resta de carrers del recorregut segons les necessitats. A les 20 hores aproximadament el trànsit quedarà restablert.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar