loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

L'eliminació de Madrid 2020 deixa TGN 2017 com a únic referent olímpic a l'estat

El Circ Esports > Poliesportiu dissabte, 07 de setembre de 2013

El Comitè Olímpic Internacional ha designat aquest dissabte 7 de setembre la ciutat de Tokio com a futura seu dels Jocs Olímpics del 2020. Madrid ha quedat eliminada en la primera votació. D'aquesta manera, Tarragona es queda com a únic referent olímpic de l'Estat, en espera de si la precandidatura de Barcelona-Pirineus pels Jocs d'Hivern de 2022 tira finalment endavant.

El tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona i comissionat dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, ha manifestat que “des de l’organització de Tarragona 2017 volem felicitar la ciutat de Tokio mostrar tot el recolzament i suport a la candidatura olímpica de Madrid 2020 per la vàlua del seu projecte i per tot l’esforç i treball que ha realitzat aquets darrers anys. Estem tristos perquè per nosaltres Madrid era la màxima candidata a acollir els Jocs Olímpics del 2020 però alhora l’animem a continuar perseguint l’anhelat somni olímpic en el futur.

Els enviem una abraçada molt cordial, amb la confiança que el Moviment olímpic sabrà valorar en un futur l’afany i les ganes de Madrid de ser algun dia seu olímpica.

L'equip humà que treballa en l'organització dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 esperea contribuir a la bona reputació d'Espanya i Catalunya com organitzadors d'esdeveniments esportius de primer nivell.

Des dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 hem d’intentar ara aprofitar al màxim el recorregut i l’experiència de Madrid i demostrar que l’estat espanyol està capacitat per acollir cites esportives de primer nivell”.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar