loader
menu

El regidor Carles Castillo assumeix tres noves competències

Sergi Casado dilluns, 09 de setembre de 2013

Més canvis en el cartipàs municipal, encara que, en aquesta ocasió, només seran provisionals. Casualment, afecten a la darrera regidora en incorporar-se al grup municipal del PSC, Ivana Martínez, la qual està de baixa recent per maternitat.

El regidor Carles Castillo, al costat dels seus homòlegs Begoña Floria i Paco Zapater. / circdetarragona.com

Les àrees que controlava Martínez, en el càrrec des del gener, a causa de la dimissió d'Antonio Rodríguez, eren Centres Cívics, Espais Públics (inclou la Brigada Municipal) i Joventut passaran a estar gestionats pel tinent d'Alcalde de Territori, Carles Castillo, que acumularà aquestes competències fins que Ivana Martínez es reincorpori plenament a l'exercici de les seves funcions. Les noves atribucions de Castillo se sumen a les que ja té com a tinent d'alcalde de les àrees de Territori i Urbanisme, així com de Seguretat Ciutadana.

La delegació de competències ja és efectiva des del passat 2 de setembre, en un anunci publicat al web de l'Ajuntament de Tarragona, d'acord amb l'article 13.3 de la Llei 30/92, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques. En el ple ordinari de setembre els grups municipals en donaran compte.

Casualment, les àrees que controlava Ivana Martínez corresponien a l'ex regidor Antonio Rodríguez, que va dimitir el passat 18 de gener arran d'una imputació per pressumptes irregularitats en la contractació d'immigrants, de la qual, finalment n'ha quedat exculpat. L'entrada d'Antonio Rodríguez va ser possible després d'una altra dimissió d'una regidor, en aquest cas de l'atleta Natàlia Rodríguez, per tal de preparar els Jocs Olímpics de Londres de 2012.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar