loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

La temporada de tardor a la sala Trono portarà teatre, màgia i flamenc

Sergi Casado Cultura dijous, 12 de setembre de 2013

La programació de la temporada de tardor de la Sala Trono inclou nou obres de teatre, dos espectacles de màgia i un de flamenc, que es podran veure des d'ara i fins desembre.

A la nova temporada, la sala de petit format de Tarragona acull espectacles de companyies de Sevilla, València i Bilbao i acomiada la producció pròpia més exitosa, Bildelberg Club Cabaret. Amb més de 80 funcions, el club de les persones més poderoses del Planeta farà les últimes sis reunions per tractar els temes de més actualitat a ritme de cabaret, en un clima de rigorós humor.

La “tornada al cole” de la Sala serà el divendres dia 20, amb JUANCALLATE, l’últim espectacle de la companyia Pez en Raya, dirigida per Cristina Medina, que va tenir un gran èxit amb altres  muntatges mostrats a la Sala. També torna Chema Trujillo, amb una proposta sorprenent, QUIJOTE KILL, i Carlo Mô i Mr. Di, amb GESTO ES TODO.

El director de la Trono, Joan Negrié, ha destacat el muntatge de la gran figura del flamenc contemporani Belén Maya, HABITACIONES, un espectacle desobedient que se situa a la cruïlla de diversos llenguatges (dansa, teatre, flamenc, performance...).

Altres propostes de teatre contemporani són JO DE MAJOR VULL SER FERMÍN JIMÉNEZ, de la companyia valenciana El Pont Flotant, MICROPORNO POR DINERO, de Irrintzi Teatre,  FLORS CARNÍVORES, d’Anna Maria Ricart i NOMÉS UN ANUNCI, d’Alberto Ramos.

La Sala també torna a participar al Festival de Teatre Màgic, amb les actuacions de Màgic Jaïr i Hausson, i clourà la temporada de tardor amb tres funcions de la producció pròpia MENÚ DEL DIA, de Marilia Samper.


Documents

Programació tardor Sala Trono


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar