loader
menu

Tretze associacions de veïns de TGN reclamen la subvenció municipal

El Circ Ciutat divendres, 13 de setembre de 2013

A les associacions de veïns de Tarragona se'ls acaba la paciència. Per ser exactes, a les que pertanyen a la Federació d'Associacions de Veïns (FAVT). Denuncien que el consistori encara no els ha abonat les subvencions corresponents a 2013; una situació que asseguren "mai recordaven", en una nota de denúncia.

Una imatge de la trobada entre la FAVT i l'Ajuntament. / tarragona21.cat

L'impagament de l'Ajuntament ja ha tingut algunes conseqüències, com ara el tall de la línea telefònica del local de l'AV del barri del Pilar. "Ara només funciona amb el telèfon mòbil del seu president", assegura el president de la FAVT, Antoni Peco, qui recorda que la falta de finançament de les AAVV (la FAVT en controla 13 arreu de la ciutat) també està impedint que algunes associcions realitzin activitats que permetin dinamitzar els seus barris. Fins i tot, alguns responsables veïnals estan avançant diners de la seva pròpia butxaca.

La FAVT recorda que ja es va alertar, tant a l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, com al regidor de Relacions Ciutadanes, Paco Zapater, en una trobada que van mantenir el passat mes de juny. La partida destinada a subvencionar AAVV inclosa dins dels pressupostos de 2013 és d'uns 150.000 euros, a repartir entre les més de cinquanta associacions de veïns tarragonines.

Per tot això, des de la FAVT es reclama celeritat a l'Ajuntament perquè faci efectiu el pagament de les subvencions promeses per aquest any. També insten el consistori a crear una comissió mixta perquè confeccioni un nou marc de diàleg.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar