loader
menu

CIUTAT

Tarragona 2017 ja té web oficial

Sergi Casado Ciutat diumenge, 23 de desembre de 2012

Els Jocs del Mediterrani de 2017 ja tenen web oficial. Ahir, a través del perfil que té a twitter el comitè organitzador, es va anunciar que la pàgina dels Jocs que organitzarà Tarragona ja tenen portal a internet. Després d'alguns mesos sense presència ferma a la xarxa, l'esdeveniment que ha de servir perquè Tarragona guanyi posicionament a l'exterior, ja torna a estar operatiu. L'adreça per accedir al lloc web és www.tarragona2017.es.

Una imatge del web oficial dels Jocs del Mediterrani 2017. / circdetarragona.com

D'altra banda, en referència als Jocs, la Diputació de Tarragona va aprovar, fa només uns dies, una subvenció de 150.000 euros pel 2013. En termes econòmics, els Jocs del 2017 estaran presidits per l'austeritat després que el pressupost s'ha reduït en quasi un 50 per cent respecte els comptes inicials, passant dels 290 milions d'euros als 150. Malgrat això, segons va explicar l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, en una entrevista a CIRCDETARRAGONA.COM, els jocs no perillen en absolut. El batlle va recordar que el pressupost dels Jocs Olímpics de Londres d'enguany es va reduir més d'un quaranta per cent respecte els números inicialment previstos.

Aquests dies s’estan portant a terme diverses reunions amb els clubs esportius de Tarragona per explicar-los el Pla Director dels Jocs. Fins ara s’han reunit amb el Comitè Organitzador, els clubs de bàsquet, ciclisme, natació, handbol, voleibol, tennis, tennis taula, atletisme, gimnàstica rítmica, tir i futbol.

En la reunió s’explica als clubs les seus escollides per cadascun dels esports, i detalls generals de l’organització. També es demana la col·laboració dels clubs en la captació de voluntaris i en les reunions tècniques per preparar les seus de les competicions.

Una de les grans incògnites dels jocs que organitzarà Tarragona, del 30 de juny al 9 de juliol de 2017, és la ubicació de la vila olímpica.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar