loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Xiquets, Serrallo i SPISP tampoc han cobrat, però mantenen els actes per Santa Tecla

Sergi Casado Cultura dimecres, 18 de setembre de 2013

Tot i que encara tampoc no han percebut cap pagament de l'Ajuntament corresponent a l'any actual, els Xiquets de Tarragona, els Xiquets del Serrallo i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau sí organitzaran totes les activitats previstes per Santa Tecla. A diferència de la Colla Jove, que ha anunciat que suspèn tots els actes no castellers que havia de realitzar durant les festes com a senyal de protesta cap al consistori, les altres tres colles no alteraran la seva agenda festiva.

Imatge d'arxiu de la reunió de l'alcalde de TGN amb representants de les quatre colles de la ciutat. / ajuntament de TGN

El president dels Xiquets de Tarragona, Enric Seritjol, ha admès que "tots estem passant moments difícils, però nosaltres farem tot el que teníem previst". El cap dels matalassers també ha confirmat que encara no han rebut cap pagament per part de l'Ajuntament.

Els Xiquets del Serrallo estan acostumats a reclamar, però fent activitats en senyal de protesta. Tampoc no han rebut res de les arques municipals, quan, segons el seu president, Lluís Montfort, "abans per Sant Joan sempre en rebíem la primera meitat". Els serrallencs mantindran les seves activitats, tant per festes com després, amb l'objectiu de posar fi a l'etern problema del nou local.

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau tampoc han vist un cèntim de l'Ajuntament, però, com Xiquets i el Serrallo, no alteraran les seves activitats per Santa Tecla. El president de la colla, Ricard Marrugat, deixa entreveure que, al marge que no han cobrat, els tràmits i la burocràcia han estat molt feixucs i lents: "Han estat excessivament curosos en tots els tràmits i al final ho hem trobat excessiu". La bona gestió i un pressupost ajustat i real els ha permès viure en un escenari equilibrat: "No tenim cap alegria, però tampoc cap patiment".


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar