loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El nou local dels Xiquets del Serrallo, més a prop

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 19 de setembre de 2013

Pas vital, determinant i decisiu perquè els Xiquets del Serrallo puguin disposar del nou local. La subdelegació del Govern de l'Estat ha informat que demà divendres 20 de setembre per fi es farà la cessió del local que hi ha al Moll de Costa a l'Ajuntament de Tarragona. D'aquesta manera, el consistori podrà cedir-lo temporalment a la colla del barri mariner perquè l'utilitzi com a local social, però sobretot perquè pugui assajar en condicions.

Una imatge del projecte d'adequació del futur local dels Xiquets del Serrallo. / circdetarragona.com

Una imatge del projecte d'adequació del futur local dels Xiquets del Serrallo. / circdetarragona.com

Tot i que el procés evoluciona favorablement, ara caldrà resoldre com es duen a terme les obres d'adequació del local del número 1 del Moll de Costa. El projecte ja està acabat des de fa mesos, tot i que des de la colla del Serrallo es recorda que no se'n senten prou partícips. En qualsevol cas, la inversió necessària per fer-ho esdevindrà, de ben segur, el gran cavall de batalla. Als pressupostos d'enguany figura una partida de 500.000 euros, tot i que, com moltes de les inversions previstes, estaven condicionades a la venda de patrimoni, cosa que, de moment, no sembla que avanci.

Un cop es doni el vistiplau a la cessió d'ús de l'espai, les dues administracions (Ajuntament i Subdelegació de l'Estat) haurien de signar un conveni que fixaria les condicions per tal de dur a terme l'operació, així com respectar el que diu la llei de Patrimoni al respecte.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar