loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

L'operatiu de neteja per Santa Tecla, de moment, funciona

Sergi Casado Ciutat > Medi Ambient dijous, 19 de setembre de 2013

Després de la imatge de brutícia que oferien els principals carrers de la Part Alta durant els dies forts de les festes de Sant Magí, l'Ajuntament va agafar consciència que per Santa Tecla no es podia repetir. A partir de divendres, 20 de setembre, i fins el dia de la Mercè, el 24, la presència de gent al carrer es tornarà a multiplicar, i com és obvi, la quantitat de brossa generada també serà molt superior.

Una imatge d'operaris de la neteja, a la plaça de la Font. / circdetarragona.com

De moment, tot just ha acabat la Cercavila de la Santa Tecla petita, que ha aplegat centenars de persones al casc antic, tres operaris del servei de neteja ja escombraven la plaça de la Font; una imatge ben diferent a la de les festes de l'agost. Tot i que fa només uns dies el mateix regidor responsable de l'àrea de Neteja, Joan Sanahujes, explicava que a l'Ajuntament no agradava massa la imatge de turistes i gent passejant al costat d'escombriaires, ara han canviat el pensament, i que el que importa és tenir la ciutat neta, o almenys, fer tot el possible.

S'han instal·lat wàters químics (poliklins) en la majoria dels espais on es fan actes, tot i que hi ha hagut algunes queixes a la plaça de la Font, on alguns dels propietaris de bars no han deixat utilitzar els seus lavabos.

Música a tocar dels contenidors

De totes maneres, fa tan sols uns dies, la plaça de la Pagesia, a tocar del pàrquing Jaume I, va ser l'escenari d'un concert a càrrec de la Banda Municipal d’Alcanar i la Banda Unió Musical de Tarragona. Segons ha explicat el veí Tomàs Badia, en un correu de denúncia, els músics van haver d’actuar enganxats als contenidors de la brossa.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar