loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

La tisora del Govern arriba a la 3a planta de la nova Escola Oficial d'Idiomes de TGN

Sergi Casado Ciutat > Ensenyament divendres, 20 de setembre de 2013

L'endemà de la festivitat de Santa Tecla la comunitat educativa de l'Escola Oficial d'Idiomes viurà un dia històric. Després de més de vint anys, per fi es traslladen al nou edifici de la Chartreuse. La satisfacció hauria de ser completa, però, lamentablement, no ho és. L'EOI de la ciutat, de moment, tans sols podrà utilitzar les dues primeres plantes. Així ho han fet saber els Serveis Territorials d'Ensenyament als professors. La tercera planta, on a priori, estava previst ubicar-hi la sala d'actes, la biblioteca, la sala de professors, i altres espais, se la reserva la Generalitat per altres usos.

Una imatge de la part de darrere de la nova EOI de Tarragona. / circdetarragona.com

Un cop amb les claus de la nova escola a les mans, la directora del centre, Yolanda Scott, confessa que l'alegria no és absoluta. Malgrat que entenen la situació econòmica actual, insisteix que els professors tenen dret a reclamar la tercera planta: "No tenim els mateixos drets que els altres. Només cal fer comparacions amb altres centres", diu Scott. Casualment, el clàustre de professors s'ha reunit avui, 20 de setembre, per avaluar i prendre decisions.

Tot i que avisa que reclamaran la tercera planta "quan calgui", ara mateix, l'única prioritat és el trasllat al nou edifici. Les tasques començaran el dia 24 de setembre; una setmana justa, ja que el curs acadèmic començarà l'1 d'octubre. Al marge, però, el procès de matriculació continua.

Després de coneixer adequadament les dimensions de la nova casa dels idiomes, ja estudiaran on reubicar les dependències que, inicialment, havien d'anar a la tercera planta.

La Generalitat abonarà a les arques municipals 430.000 euros anuals durant els propers 30 anys, fruit del conveni entre les dues administracions.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar